Auraton Pulse
  • Transport gratuit

    Am citit si sunt de acord cu Regulamentul GDPR


  •  Factura  Bon Fiscal

Auraton Pulse

AURATON PULSE

Auraton Pulse este un centru de control elegant, ușor de instalat și de utilizat pentru casa ta. Datorită acestuia, puteți gestiona dispozitivele din casa dvs. utilizând o aplicație intuitivă pentru smartphone. Pulsul vă va spune ce este important prin schimbarea intensității și culorii LED-ului. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji că, în cazul unei întreruperi de curent, va trebui să configurați totul de la zero. Auraton Pulse îți amintește toate setările și se va întoarce la ele imediat ce primește energie.

Cumpara acum

Pret: 695 lei
(pretul include tva)
Transport gratuit!

 

Descriere produs

Instalare simplă

Punerea în funcțiune a panoului de control al casei dvs. inteligente este foarte ușoară. Scoateți Auraton Pulse din cutie și utilizați manualul de hârtie sau aplicația mobilă care vă va ghida pas cu pas.

Previzualizarea stării bateriei

Doriți să vă bucurați de tehnologia wireless, dar vă faceți griji că veți uita să încărcați sau să înlocuiți bateriile din dispozitivele dvs.? Astfel de griji nu te mai preocupă. Datorită unității centrale Auraton Pulse și aplicației inteligente puteți verifica starea bateriei oricărui dispozitiv în orice moment.

Design minimalist

Designul minimalist va funcționa în orice interior: puteți monta dispozitivul pe un perete sau îl puteți așeza într-un loc selectat. De asemenea, puteți ajusta culoarea și intensitatea LED-ului la preferințele dvs. – le puteți schimba din aplicație.Specificatii tehnice

Temperatura de lucru:0-45 ° C
Controlul stării de lucru:LED RGB
Alimentare electrică:Micro USB 5V DC, 3W
Frecventa radio:868.300 MHz 11 dBm ERP
868.150 MHz 11 dBm ERP
868.450 MHz 11 dBm ERP
869.800 MHz 11 dBm ERP
433.950 MHz 10 dBm ERP
Categoria receptorului radio:2
Nivelul de securitate:IP20
Gama de operare:într-o clădire tipică, cu construcție standard de perete – până la 30 m în
aer liber – până la 300 m

Copyright Auraton Romania 2021. All rights reserved