fbpx
AURATON T-1 RT

  • Transport gratuit

   Am citit si sunt de acord cu Regulamentul GDPR


  • Factura Bon Fiscal

  AURATON T-1 RT

  AURATON T-1 RT

  Controler wireless de temperatură conceput pe baza unui microprocesor avansat. AURATON T-1 RT este probabil cel mai ecologic termostat din lume. Dispozitivul nostru a fost optimizat astfel încât să poată funcționa continuu timp de 20 de ani cu o singură baterie. Această soluție combină funcționalitatea, confortul și ultra-economia.

  Pret:290 lei
  (pretul include tva)
  Transport gratuit!

  Descriere produs

  • Nou receptor ergonomic (înlocuiește receptorul RTH de generație mai veche). Forma
   simplă a receptorului permite instalarea ușoară, terminalele de conectare detașabile facilitează conectarea firelor, amplasarea terminalelor facilitează utilizarea regulatorului atunci când se controlează dispozitivele care necesită tensiune și contacte fără tensiune. Receptorul este echipat cu un comutator pentru a facilita service-ul cazanului.
  • Lucrați sub sarcină până la 16A.
  • Comunicare fără interferențe între dispozitive.
   Comunicarea dispozitivelor fără fir pe frecvența de 868 MHz.
  • Algoritmul de memorie ciclu ON / OFF.
   Un algoritm unic pentru analiza ciclului de încălzire, care vă permite să salvați parametrii din ultimele 24 de ore de funcționare a receptorului. În absența comunicării cu regulatorul de temperatură , receptorul urmează programul salvat anterior, permițând eliminarea defecțiunii cu o pierdere imperceptibilă de confort termic.
  • Baterie litiu instalată din fabrică – garanție de până la 20 de ani de funcționare neîntreruptă a regulatorului datorită bateriilor cu litiu furnizate de SWATCH.

  Specificatii tehnice

  Controler Auraton T-1 RTH:
  Media de functionare a temperaturii 0 – 45°C
  Media de ajustare a temperaturii 7°C; 15 – 35°C
  Hysteresis ±0,2°C / ±0,4°C
  Nivelele temperaturii 1
  Temperatura anti-inghet +7°C
  Cicluri de lucru zilnic
  Mod de control LED
  Amperaj maxim ~16A
  Sursa de alimentare T-1 baterie litium (preinstalata – pana la 20 ani)
  Sursa de alimentare RTH 230V AC, 50 Hz
  Media de operare intr-o cladire tipica cu pereti – aprox. 30 min, in spatiu liber – pana la 300 m
  Pachetul Auraton 2025 RTH:
  Dimensiunile pachetului 22,5cm x 17,5 cm x 6,5 cm
  Greutatea pachetului XXXXX

  Dispozitive compatibile

  Un receptor AURATON RT poate lucra cu dispozitive suplimentare, wireless pentru a asigura un confort termic într-o clădire și economisirea consumului de energie. (unități suplimentare sunt echipate cu o baterie preinstalata care asigura o functionare de pana la 20 ani)

  Auraton H-1

  Mâner de fereastră (comercializat separat). Elementul opțional al unui sistem este un mâner de fereastră echipat cu un transmițător și senzori de poziție. Permite indicarea statusului unei ferestre. Un mâner trimite semnalul la receptor RT, care stimulează un releu pentru operație, de exemplu, după trecerea pe aparatul de încălzire, atunci când se deschide o fereastră sau scăderea temperaturii la 3 ° C atunci când se ridică o fereastră. Aceasta permite economisirea energiei. Receptorul poate suporta ( controla) pana la 25 manere.

  Auraton T-2

  Termometru(se vinde separat). Acest element opțional permite controlarea temperaturii în camere diferite decât cea în care este plasat Auraton T-1.

  Conectarea receptorului RTH

  Copyright Auraton Romania 2021. All rights reserved