fbpx
Este o casă inteligentă sigură?

  • Transport gratuit

   Am citit si sunt de acord cu Regulamentul GDPR


  • Factura Bon Fiscal

  Este o casă inteligentă sigură?

  Se poate părea că confortul de zi cu zi este o prioritate pentru persoanele care aleg o casă inteligentă. Cu toate acestea, motivele vizează și securitatea. O casă inteligentă oferă securitate care nu poate fi realizată într-o casă sau apartament standard. Dacă vă întrebați cum să vă protejați casa împotriva spargerii, inundațiilor sau incendiilor, ar trebui să cunoașteți casele inteligente. Acolo veți găsi inspirație care vă va permite să vă creați sau să vă transformați casa în propria cetate!

  Se poate părea că confortul de zi cu zi este o prioritate pentru persoanele care aleg o casă inteligentă . Cu toate acestea, motivele vizează și securitatea. O casă inteligentă oferă securitate care nu poate fi realizată într-o casă sau apartament standard. Dacă vă întrebați cum să vă protejați casa împotriva efracției, inundațiilor sau incendiilor, ar trebui să cunoașteți casele inteligente . Acolo veți găsi inspirație care vă va permite să vă creați sau să vă transformați casa în propria cetate!

  Sunt casele inteligente sigure?

  Teoretic, fiecare casă are securitate și senzori care sporesc siguranța vieții membrilor gospodăriei . Pentru că atunci când pleci la serviciu, încuie ușa. Nu-ți lași casa deschisă, îndreptând o invitație către hoți. Cu toate acestea, o casă inteligentă este mult mai mult. În primul rând, folosește tehnologii care combină într-un singur sistem cuprinzător toate instalațiile pe care le utilizați – de ex. Încălzire, iluminare și monitorizare. În al doilea rând, vă puteți gestiona casa inteligentă de la distanță – de exemplu, de la birou. Acest lucru este posibil datorită  aplicației pentru casă inteligentăcare vă va anunța despre riscul de inundații sau efracție. De asemenea, puteți speria hoții aprinzând luminile atunci când nu sunteți acasă – aceasta va simula prezența rezidenților. Casele inteligente sunt sigure, deoarece vă oferă control deplin asupra casei dvs. – indiferent de ora și locul în care vă aflați!

  Casa inteligentă – doar de la zero?

  Casa inteligentă și securitatea pe care le doriți nu sunt doar planificarea construcției casei dvs. Orice familie care locuiește deja acasă sau într-un apartament poate crea o casă inteligentă sigură . Există dispozitive disponibile pe piață (cu fir și fără fir), datorită cărora puteți transforma cu ușurință o casă obișnuită într-o casă inteligentă. Aici sunt cateva exemple. 

  • Senzori de inundații – îi puteți plasa în locuri unde vă este frică de inundații. Dacă se întâmplă acest lucru, veți auzi o alarmă. 
  • Electrovană de apă – se va închide automat dacă senzorii de inundație declanșează alarma și nimeni dintre membrii gospodăriei nu pare să oprească alimentarea cu apă Prin urmare, electrovalva va fi perfectă atunci când apare o scurgere de apă în absența membrilor familiei.
  • Controler pentru porți și rulouri – puteți închide și deschide poarta de la distanță, precum și ridicați și coborâți rulourile.

  O casă inteligentă este sigură, iar implementarea soluțiilor de casă inteligentă nu necesită o renovare generală și nu trebuie să fie planificată doar înainte de a construi casa. Oferta AURATON Smart include, de asemenea, termostate wireless, capete electronice, controlere pentru dispozitive de încălzire și multe alte produse care sporesc siguranța, cu posibilitatea instalării acestora într-o clădire deja existentă. Dacă aveți dubii, consultați articolele de pe blogul nostru. Introducem acolo i.a. probleme de management inteligent al încălzirii și electricității.

  Copyright Auraton Romania 2022. All rights reserved