fbpx
Funcții utile ale unei case inteligente

  • Transport gratuit

   Am citit si sunt de acord cu Regulamentul GDPR


  • Factura Bon Fiscal

  Funcții utile ale unei case inteligente

  Înainte de a vă decide să vă schimbați casa de la obișnuită la mai economică și mai inteligentă, asigurați-vă că aflați despre funcțiile disponibile ale unei case inteligente. Înțelegând funcționarea elementelor individuale ale echipamentului său, va fi mai ușor să le alegeți pe cele care vor găsi cu adevărat aplicații practice.

  Funcții utile ale unei case inteligente

  Înainte de a vă decide să vă schimbați casa de la obișnuită la mai economică și mai inteligentă, asigurați-vă că aflați despre funcțiile disponibile ale unei case inteligente . Înțelegând funcționarea elementelor individuale ale echipamentului său, va fi mai ușor să le alegeți pe cele care vor găsi cu adevărat aplicații practice.

  Ce funcții de casă inteligentă sunt cele mai utile?

  În afară de selecția elementelor de casă inteligentă, care includ, de exemplu, dispozitive pentru control: încălzire, electronică pe scară largă și resurse de apă – este important să cunoașteți funcțiile soluțiilor.

  Funcțiile utile ale unei case inteligente îmbunătățesc confortul utilizării dispozitivelor . Principalele avantaje includ o aplicație simplă, convenabilă și intuitivă, care vă permite să gestionați și să controlați de la distanță dispozitivele selectate acasă. Datorită acestui fapt, putem seta cu ușurință programe economice de încălzire sau putem opri de la distanță lumina pe care am uitat să o stingem înainte de a pleca

  Timer – protecție eficientă împotriva furtului?

  Una dintre funcțiile care are multe aplicații este comutatorul de timp, datorită căruia puteți programa în mod liber, de exemplu, pornirea și oprirea iluminatului în anumite părți ale casei . Aceasta este o opțiune care poate fi o modalitate eficientă de a face față hoților – chiar și în timpul vacanței, putem simula prezența noastră acasă. 

  Controlul încălzirii

  Funcționarea dispozitivelor de încălzire cu care a fost echipată locuința inteligentă poate fi amenajată conform unui program proiectat individual. Dispozitivele vor funcționa automat în funcție de acesta, dar dacă se schimbă ceva în programul dvs. zilnic, puteți schimba oricând setările. Cu cât încălzirea în casă este mai flexibilă, cu atât sunt mai mari economiile.  

  Setarea comenzilor individuale

  O altă funcționalitate a aplicației de gestionare a casei inteligente este stabilirea dependențelor. De exemplu – dacă lumina din camera selectată se stinge, temperatura va scădea la o anumită înălțime, ceea ce va afecta economiile de energie .

  Notificări detaliate

  Dacă doriți să aveți un control constant asupra casei dvs., puteți seta notificări push în aplicație. Veți fi informat în mod continuu despre fiecare sarcină finalizată și despre toate evenimentele care au avut loc. Datorită acestui fapt, puteți reacționa imediat când cineva, de exemplu, deschide neplanificat poarta sau se aprinde lumina din camera copiilor. 

  Avantajele utilizării unei case inteligente

  Utilizarea tehnologiei mobile avansate a aplicației de gestionare a elementelor de acasă crește securitatea și ajută la economisirea energiei . Faptul că puteți porni și opri dispozitive individuale de la distanță era de neconceput până de curând! Acum devine banal pentru mulți oameni care sunt gata să cheltuiască puțin mai mult la început pentru a spori siguranța, a îmbunătăți confortul și a crește eficiența energetică a clădirii, ceea ce va aduce o rentabilitate a investiției în câțiva ani.

  Din ce în ce mai mulți oameni conștienți aleg o casă inteligentă . Funcțiile oferite de o astfel de soluție, precum protecția împotriva inundațiilor sau capacitatea de a aprinde luminile, chiar și atunci când nu sunteți acasă – sunt opțiuni suplimentare care sporesc siguranța proprietății dvs. Totul este ghidat de aplicația intuitivă pentru casă inteligentă , datorită căreia puteți planifica sarcini noi și emite noi comenzi în mod continuu.

  Copyright Auraton Romania 2022. All rights reserved