fbpx
AURATON 2025P RTH

  • Transport gratuit

   Am citit si sunt de acord cu Regulamentul GDPR


  • Factura Bon Fiscal

  AURATON 2025P RTH

  AURATON 2025p RTH

  Este un design complet nou al bine-cunoscutului și apreciatului model AURATON 2005 TX Plus. Design nou, histerezis de 0,4 ° C, mai usor de programat, mai ușor de citit și cu iluminare din spate cu afișaj in 3 culori.

  Consum de energie extrem de redus, permite să funcționeze pe baterii cu litiu timp de 10 ani, 10 programe, inclusiv 7 modificabile de către utilizator. Program de vacanta independent. Cooperare inteligenta cu alte dispozitive care lucrează în LMS – Logic System Management.

  imagine 3

  2025p RTH

  Pret: 375 lei
  (pretul include tva)
  Transport gratuit!

  Descriere produs

  Caracteristicile produsului:
  Lucru sub sarcina de pana la 16A                              Receptorul AURATON RTH este echipat cu un releu care poate funcționa sub sarcină de până la 16A și tehnologia de comutare low-spark (uzura neglijabila la contactele releului).Comunicare fara interferente intre dispozitive.AURATON 2025 RTH funcționează la o frecvență de 868 MHz transmisii criptate extrem de scurte (4 ms), care să asigure funcționarea buna și fara interferențe(4 miliarde de coduri).                                      Cicluri de algoritm de memorie on/off                           Receptorul AURATON RTH este echipat cu un algoritm unic, care analizează cicluri on-off. Întregul ciclu de încălzire din ultimele 24 de ore este stocat în memoria receptoarelor. În caz de pierdere a comunicării cu emițătorul, receptorul va porni automat programul memorat in ultimele 24 de ore ale ciclului on/off. Acest lucru oferă timp pentru restaurarea transmisiei (eliminarea de interferență) sau repararea regulatorului, fără o deteriorare semnificativă a confortului termic în camera controlată.                                                                                          Ecran LCD cu iluminare din spate.                                     Cu displayul cu iluminare din spate, putem supraveghea funcționarea dispozitivului chiar și într-o cameră slab luminată.Mod vacanta imbunatatit de la 1 h la 99 de zile, cu o temperatură independentă.Timp de lucru controlat de dispozitiv de incalzire.
  Specificatii tehnice

  Controler wireless Auraton 2025 RTH:
  Media de functionare a temperaturii 0 – 45°C
  Media de ajustare a temperaturii 4 – 30°C
  Hysteresis ±0,2°C / ±0,4°C
  Nivelele temperaturii 2 + vacanta / ±0,4°C
  Temperatura anti-inghet DA (4 – 10°C)
  Cicluri de lucru saptamanale, programabile
  Mod de control LED (receptorul RTH) / LCD (de reglementare)
  Amperaj maxim ~16A
  Sursa de alimentare 2025 RTH 2 baterii AA 1,5V
  – alcaline (pana la 5 ani)
  – litium (pana la 10 ani)
  Sursa de alimentare RTH 230V AC, 50 Hz
  Media de operare intr-o cladire tipica,constructie cu pereti – aprox. 30 min
  in spatiu liber – pana la 300 m
  Pachetul Auraton 2025 RTH:
  Dimensiunile pachetului 22,5cm x 17,5 cm x 6,5 cm
  Greutatea pachetului XXXXX
  Dispozitive compatibile

  Un receptor AURATON RTH poate lucra cu dispozitive suplimentare, wireless, care asigura un confort termic într-o clădire și economisirea consumului de energie deodata. (unitățile suplimentare sunt echipate cu o baterie preinstalata care asigura o functionare de pana la 20 ani)

  Auraton H-1

  Mâner de fereastră (comercializat separat). Elementul opțional al unui sistem este un mâner de fereastră echipat cu un transmițător și senzori de poziție. Permite indicarea statusului unei ferestre. Un mâner trimite semnalul la receptorul RTH, care stimulează un releu pentru operație, de exemplu, după pornirea aparatului de încălzire, atunci când se deschide o fereastră sau scăderea temperaturii la 3 ° C atunci când se rabateaza o fereastră. Aceasta permite economisirea energiei. Receptorul poate suporta ( controla) pana la 25 manere.

  Auraton T-2

  Termometru (se vinde separat). Acest element opțional permite controlarea temperaturii în camere diferite decât cea în care este amplasat un termostat Auraton T-1.

  Auraton 2025, Auraton 2025 RTH – prezentare

  Auraton 2025 i Auraton 2025 RTH – programare

  Conectarea receptorului RTH

  Copyright Auraton Romania 2023. All rights reserved