AURATON T-1 R – se sincronizeaza doar cu Auraton 8000
  • Transport gratuit

    Am citit si sunt de acord cu Regulamentul GDPR


  •  Factura  Bon Fiscal

AURATON T-1 R – se sincronizeaza doar cu Auraton 8000

AURATON T1 R

Construit pe baza unui microprocesor avansat, wireless, ultra-eficient in controlul temperaturii.

Este optimizat sa functioneze cu o singura baterie pana la 20 de ani,ceea ce il face, probabil,termostatul cel mai ecologic din lume.

Functioneaza sincronizat doar cu Auraton 8000 !!!

imagine 3

t-1r
Pret: 115 lei
(pretul include tva)
Transport gratuit

Descriere produs

Baterie cu litiu preinstalata
Un controler de temperatură wireless, echipat cu o baterie de litiu, produs de o companie elvețiană (Swatch Group).O astfel de baterie oferă un timp de funcționare neîntreruptă a unui controler AURATON T-1 până la 20 de ani. Controlerele standard de temperatură necesită, de obicei, înlocuirea bateriei. Prin urmare, termostatul standard utilizează 20-40 baterii in 20 de ani.Acest lucru duce la costuri suplimentare și introduce substanțe nocive pentru mediu.Opereaza cu o sarcina maxima de pana la 16A.Un receptor Auraton T-1 R este echipat cu un releu care poate funcționa cu sarcină de până la 16A.Comunicare fara interferente.AURATON T-1 și AURATON R comunică la frecvența de 868 MHz. O transmisie foarte scurta si codata (0.004s) oferă un mod eficient și fara interferențe – operare fără dispozitiv.Algoritm de memorie on/off.
Receptorul AURATON R este echipat cu un algoritm unic de analiză de cicluri ON / OFF. Memoria stocheaza ciclurile din ultimele 24 h. In cazul în care semnalul între controler T-1 (și / sau T 2 termometru) se pierde, receptorul R va continua în mod automat executarea de cicluri stocate OFF-ON din ultimele 24 de ore. Aceasta permite repornirea transmisiei (elimina interfera), sau pentru a repara un controler T-1, cu nici o modificare importantă (agravare) de confort încălzire într-o cameră controlată.

Specificatii tehnice

Controler Auraton T-1 R:
Media de functionare a temperaturii 0 – 45°C
Media de ajustare a temperaturii 7°C; 15 – 35°C
Hysteresis ±0,2°C / ±0,4°C
Nivelele temperaturii 1
Temperatura anti-inghet +7°C
Cicluri de lucru zilnic
Mod de control LED
Amperaj maxim ~16A
Sursa de alimentare T-1 baterie litiu (preinstalata – pana la 20 ani)
Sursa de alimentare RTH 230V AC, 50 Hz
Media de operare intr-o cladire tipica cu pereti – aprox. 30 m, in spatiu liber – pana la 300 m
Pachetul Auraton 2025 RTH:
Dimensiunile pachetului 22,5cm x 17,5 cm x 6,5 cm
Greutatea pachetului XXXXX

Dispozitive compatibile

Un receptor AURATON R poate lucra cu dispozitive suplimentare, wireless pentru a asigura un confort termic într-o clădire și economisirea consumului de energie. (unitățile suplimentare sunt echipate cu o baterie preinstalata care asigura o functionare de pana la 20 ani)

Auraton H-1

Mâner de fereastră (comercializat separat). Elementul opțional al unui sistem este un mâner de fereastră echipat cu un transmițător și senzori de poziție. Permite indicarea statusului unei ferestre. Un mâner trimite semnalul la receptorul R, care stimulează un releu pentru operație, de exemplu, după trecerea pe aparatul de încălzire, atunci când se deschide o fereastră sau scăderea temperaturii la 3 ° C atunci când se rabateaza o fereastră. Aceasta permite economisirea energiei. Receptorul poate suporta ( controla) pana la 25 manere.

Auraton T-2

Termometru(se vinde separat). Acest element opțional permite controlarea temperaturii în camere diferite decât cea în care este situat Auraton T-1.

Conectarea receptorului RTH

Copyright Auraton Romania 2021. All rights reserved