AURATON H-1
  • Transport gratuit

    Am citit si sunt de acord cu Regulamentul GDPR


  •  Factura  Bon Fiscal

AURATON H-1

AURATON H-1

Un mâner-fereastră este echipat cu transmițător, senzor de poziție și senzor de temperatură. Un mâner montat transmite o informație,semnalizand o poziție a fereastrei, catre transmițătoare care pot fi conectate la unitatea de încălzire sau la sistemul de aer conditionat.

Un mâner poate distinge 4 poziții ale ferestrei: deschis,inchis,rabatat sau desigilat (micro ventilație).

imagine 3

auraton_2025_rth_01_m copy

Pret: 145 lei
(pretul include tva)
Transport gratuit!

Descriere

Baterie litiu preinstalata
AURATON H-1 este echipat cu o baterie de cea mai înaltă calitate cu litiu produsa de o firma elvețiană (Swatch Group). O astfel de baterie asigură funcționarea neîntreruptă a controlerului T-1 de până la 20 de ani.Comunicare fara interferente intre dispozitive.Un mâner AURATON H-1 și un receptor (RTA, RTF, RTH) comunica la o frecvență de 868MHz, cu transmisii foarte scurt codate (4ms) si asigură funcționarea eficientă și fara interferențe.
Specificatii tehnice

Maner de fereastra Auraton H-1:
Media de functionare a temperaturii 0 – 45°C
Detecteaza pozitia ferestrei 1. fereastra inchisa,
2. fereastra rabatata,
3. fereastra deschisa,
4. fereastra desigilata (micro ventilatie)
Sursa de alimentare H-1 baterie cu litiu (preinstalata – pana la 20 ani)
Media de functionare in spatii inchise: 30m, in aer liber: 300m

Compatibil cu sistemul

Cooperarea cu un sistem de incalzire: Un mâner AURATON H-1 asociat cu un receptor Auraton RTH (conectat la unitatea de încălzire) și un controler Auraton T-1.

Fereastra inchisa sau nesigilata: Un receptor AURATON RTH continuă un set de temperaturi de la controler T-1.
Fereastra rabatata: Dacă fereastra este rabatata, temperatura setată în AURATON RTH scade cu 3 ° C. Se va mentine in astfel de poziție până când toate ferestrele, care sunt asociate cu AURATON RTH vor fi închise sau desigilate.

Exemplu: Controlerul T-1 este setat pe 21°C. Rabatam geamul asociat cu manerul H-1 sau un senzor de fereastra. Receptorul RTH va pastra in camera o temperatura de 18°C.
Fereastra deschisa: Cand deschidem o fereastra pentru mai mult de 30 de secunde, AURATON RTH va opri dispozitivul de incalzire. Daca temperatura a scazut sub 7°C, indiferent de pozitia geamului, dispozitivul de incalzire se va porni. Acest lucru previne racirea totala a unei camere.

Cooperarea cu sistemul de aer conditionat: Receptorul AURATON RTH (conectat la sistemul de aer conditionat) conectat cu manerul de fereastra AURATON H-1.

Fereastra inchisa sau desigilata: Aerul conditionat este pornit
Fereastra rabatata sau deschisa: Dupa primirea acestui semnal, AURATON RTH va opri sistemul de aer conditionat.

Copyright Auraton Romania 2021. All rights reserved